Activitats extraescolars - Curs 2022/23

En les escoles de la Fundació Cor de Maria - Sant Josep de Sant Feliu tenim un conjunt d´activitats extraescolars per complementar l´educació formal dels nostres alumnes.

 

Cada principi de curs es fa una proposta d´activitats que puguin ser interessants pels alumnes, i un cop analitzada la gent que mostra interés, s´obre un període d´inscripció.

 

Durant aquest curs 2022/23 fem la proposta que teniu adjunta, com a novetat introduïm una extraescolar a càrrec de la nostra psicòloga Irene Mundó. També Kids & Us Sant Feliu de Guíxols s'ofereix per portar a terme el seu mètode d'anglès Kids & Us a la nostra escola en horari de migdia.

 

Us recordem que les inscripcions estan obertes fins el 14 de setembre. Una vegada passat aquest termini, procedirem al recompte i avisarem les famílies que s'han inscrit dels resultats. En el cas de l'extraescolar d'"Intel·ligència emocional" i de "Robòtica" rebreu un e-mail amb la informació del grup/dia del vostre fill/a a la data indicada en el full de presentació.  

Descarga
Full informatiu sobre les activitats extraescolars 22/23
EXTRAESCOLARS 22-23.pdf
Documento Adobe Acrobat 277.9 KB

ENLLAÇ  AL FORMULARI D´INSCRIPCIÓ